Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tescoban a szatyornak mennyi...

Tescoban a szatyornak mennyi a kódja?

Figyelt kérdés
Pénztáros vagyok de már rég voltam és elfelejtettem, holnap viszont megyek. Annyira emlékszem, hogy talán száztizen valamennyi :S
2012. nov. 9. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
főzöd vagy sütöd a szatyrot? a kategória miatt kérdezem
2012. nov. 9. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
114. Tőlem kérdezhetsz bármit ami tescos, mindent tudok, pro tesco vásárló vagyok.
2012. nov. 9. 20:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem figyeltem a kategória választásra.

Köszönöm!

Ugye a kód nem térhet el áruházanként? Még kezdő is vagyok és diák is, elég bizonytalan. Ami még gond volt nekem, hogy volt olyan ásványvíz aminek rossz volt a kódja és hiába próbálgattam a többit nem volt jó, ezért lehúztam inkább. Ebből lehet hiányom? Mert aznap hiánnyal zártam..

2012. nov. 9. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden áruházban más kódja van. Írd fel a jellemző kódokat, mert sok üzletben napi több ezer szatyor fogy. Ha csak a felét nem ütöd be, már több ezer mínusz.
2012. nov. 11. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Hiányod csak akkor lehet, ha rosszul adsz vissza, vagy rosszul számolod meg a pénzt vagy az utalványokat. Ennek nincs köze ahhoz, hogy milyen termékeket ütsz be a gépbe, mert amit esetleg nem ütsz be, az nem a te hiányod, hanem a Tescoé (bár azért ezzel óvatosan, mert figyelnek kamerán). Amúgy meg 119 a szatyor kódja, de gondolom azóta már rájöttél. 114 a kemencés kenyér gyorskódja. Az összes Tescoban ugyanazok a kódok érvényesek, de valahol egyik-másik tiltva van. Pl. ez a 119 elég sok helyen nem működik.
2012. nov. 19. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!