Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Túl olcsó hogy igaz legyen?...

Túl olcsó hogy igaz legyen? (Apród.hu)

Figyelt kérdés

Nézegettem ezt az oldalt, ugyanis reklámozták mindenhol. Találtam is igen olcsón Apple dolgokat, de kicsit furcsa, hogy ilyen olcsón adja.

A Szóban forgó termékek:

[link]

[link]

Valamint a felhasználó:

[link]

Németországból hozza, személyes átvétel pesten. Szerintetek túl "szép" hogy igaz legyen? (Az URL-je is furcsa "aHWh").

Személyes átvételnél nem nagyon történhet semmi, hacsak nem elrabolja a pénzem...

2012. nov. 3. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ott a skype, hívd fel és kérdezd meg. olcsó húsnak híg a leve. lehet lopott aztán lényegtelen mennyiért adja, neki az haszon.
2012. nov. 3. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:

tuti kamu

Még ha nem is hamisítvány a telefon, akkor németországba megveszi 1 EUR-ért előfizetéssel kamu névre és úgy adja el neked. Aztán szépen letiltják az IMEI számát a telefonnak és b@szhatod, nem tudod az EU-ben többet használni.

2012. nov. 3. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Telefont nem tiltanak le azért mert nem fizeti a számlát. rengeteget vettem 0 Ft-ért évekkel ezelőtt is és azóta is használják az emberek a telefont.....az előfizetést tiltják le.
2012. nov. 3. 16:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Mostanság - mivel túl sokan csaltak vele - ha részletre veszed a telefont vagy nagy kedvezménnyel (pl. drága díjcsomag + 0 ft-os Iphone) és utána b@szol fizetni a részleteket akkor biza letiltják az IMEI-t.
2012. nov. 3. 17:47
 5/8 A kérdező kommentje:
iPod touch nem telefon, nem lehet előfizetéssel venni!
2012. nov. 3. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
2012. nov. 5. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 17:47

a mostanában nálad mi? mert mér mindig rohangálok vele...

2012. nov. 5. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Már kb. másfél éve (utólag nem tudom csinálnak-e valamit, valószínűleg nem).

Kérdező:

Feltűnt, hogy a T-nél mindenfélét lehet venni? Pl. laptopot és tabletet is. Meglepő módon ez máshol sincs másként.

2012. nov. 5. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!