12 éves vagyok hogyan szerezek sok pénzt? Hasznos dologra!
Figyelt kérdés
KB. 2013 május ra jo lenne ha meg lenne a pénz ugy kb.90000ft kéne2012. nov. 3. 13:12
2/7 A kérdező kommentje:
tudom hogy mindenki azt mondja 12-évesnek minek pénz de ez nem hülyeség létszives segitsetek
2012. nov. 3. 13:25
3/7 anonim válasza:
Ennyi idősen leginkább úgy, hogy azt mondod a rokonságnak, télapóra, karácsonyra, születésnapra/névnapra ne vegyenek ajándékot, hanem adjanak pénzt.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. nov. 3. 13:35
5/7 anonim válasza:
Nekem az öcsém 12 évesen újságot hordott, és kajautalványt kapott érte, amit anyukám átvett tőle, ő meg megkapta a készpénzt.
6/7 anonim válasza:
utolsó, 12 évesen senki nem alkalmazhatja...
7/7 rullet2002 válasza:
úgy csinálj mint a hajléktalanok! szett össze sörös üveged vagy alumínium dobozokat! tescoban 2 db 5 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!