A szép kártya szabadidö részét mire lehet használni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 07:54
1/8 anonim válasza:
állatkert,élményfürdő,mozi ilyesmi. de ha jól tudom át lehet rakatni más rekeszbe,mondjuk a vendéglátásba,és akkor lekajálhatod
2/8 anonim válasza:
Mi nagyon sok helyen fizettünk már vele, mint pl. Vasúttörténeti Park (a kerti vasútra is elfogadják), Vidámpark, Állatkert, Visegrádi Mátyás Király Játszópark, ill. sok strandon is elfogadják, a bp-i Aquaworldben, az esztergomi Aquaszigeten és a zalakarosi fürdőben tutira.
Tudtommal nem lehet átrakatni egyik alszámláról a másikra.
3/8 anonim válasza:
kollégám most tetette át,így onnan az info
4/8 Szepkartya válasza:
Az átvezetést külön tiltja a kormányrendelet, szerintem csak a munkáltatónál szólt, hogy másik zsebbe, alszámlára kéri.
A Szép Kártya szabadidő részének felhasználhatósága, amiben már a 2013-ra érvényes módosítások is olvashatóak, itt található:
5/8 A kérdező kommentje:
le tudod irni hogyan kell átrakatni a szabadidöböl a vendéglátos részbe köszi
2012. nov. 14. 13:51
6/8 Janee1990 válasza:
Az engem is érdekelne, hogy hogy lehet egyikből a másikba átrakni!!
7/8 A kérdező kommentje:
vonatjegyet lehet vele venni
2012. dec. 21. 08:14
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!