Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha utánvételes csomagot nem...

Ha utánvételes csomagot nem vesznek át mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kötöttem egy üzletet a hardverapro nevezetű oldalon!Meghirdettem egy terméket amire szép számmal jöttek is a vevők,ezek közül eggyel jutottam oda ,hogy utánvétellel elküldjem neki a csomagot!Többször megkérdeztem tőle 100% ,hogy átveszi?Erre ő többször ráfelelte ,hogy igen!Majd elmentem a postára, feladtam a csomagot, és felszerettem volna hívni,hogy mennyi lett a pontos postaköltség de nem volt reakció...Írtam neki egy üzenetet,hogy úton van,és ,ahogy megbeszéltük ennyi lesz a postaköltség! Erre jött a válasz,hogy rendben,nagyon köszöni....No már most a csomagot többször megpróbálták neki kikézbesíteni de nem vette át..üzenetekre nem reagál,telefont nem veszi fel! Vissza fogják nekem küldeni a csomagot,és kifizettetik velem a dupla postaköltséget+ a kiegészítéseket amiket rápakoltatott velem + elbuktam a termék eladását és még mindig a "nyakamon" van....

A kérdésem a következő! Mit lehet ebben ez esetben tenni a "vevővel"? Minden adata birtokában vagyok,és azok hitelesek. Van valami ötletetek?

Előre is köszönöm!

Üdv

2012. okt. 31. 16:52
 1/3 anonim válasza:
Meg kéne nézd a hardverapro oldalán a szabályzatot,hátha írnak valamit arról,h köteles átvenni..vaterán van ilyen,azt tudom.Egyébként meg házhoz mész ilyesmi..mást szerintem sajnos nem igazán tudsz.
2012. okt. 31. 17:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos semmilyen kikötés nincs erre vonatkozóan....Szívesen meglátogatnám pedig az ilyen embereket,és megtanítanám ,hogy ne szórakozzanak más pénzével!
2012. okt. 31. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos ez a tanulópénz kategória lesz. A Hardverapró egy nagyon jó lehetőség, de vannak bizonyos írott és íratlan szabályok, melyekkel számolni kell. Jelen esetben az utóbbi lett volna érdekes: alapvetően utánvéttel nem küldünk semmit. Kivétel, ha a vevőnek sok pozitív értékelése van (Kivel érdemes üzletet kötni topik). Ha pl. 20-30, vagy még több, akkor el lehet gondolkodni (de garancia persze ebben az esetben sincs). A másik lehetőség, hogy márpedig az utánvét árát, a feladás költségét előre elutaltatod, oldja meg, ahogy akarja. Aki valóban meg akarja venni, az meg fogja oldani. Ha meg nem, akkor le kell pattintani. Kérlek a többiek érdekében mindenképpen írj a Kivel (!)nem(!) érdemes üzletelni! topikba, merthogy ilyen is van, hogy más ne szívja meg. Sajnálom a történteket.
2012. okt. 31. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!