Ha utánvételes csomagot nem vesznek át mit tudok tenni?
Sziasztok! Kötöttem egy üzletet a hardverapro nevezetű oldalon!Meghirdettem egy terméket amire szép számmal jöttek is a vevők,ezek közül eggyel jutottam oda ,hogy utánvétellel elküldjem neki a csomagot!Többször megkérdeztem tőle 100% ,hogy átveszi?Erre ő többször ráfelelte ,hogy igen!Majd elmentem a postára, feladtam a csomagot, és felszerettem volna hívni,hogy mennyi lett a pontos postaköltség de nem volt reakció...Írtam neki egy üzenetet,hogy úton van,és ,ahogy megbeszéltük ennyi lesz a postaköltség! Erre jött a válasz,hogy rendben,nagyon köszöni....No már most a csomagot többször megpróbálták neki kikézbesíteni de nem vette át..üzenetekre nem reagál,telefont nem veszi fel! Vissza fogják nekem küldeni a csomagot,és kifizettetik velem a dupla postaköltséget+ a kiegészítéseket amiket rápakoltatott velem + elbuktam a termék eladását és még mindig a "nyakamon" van....
A kérdésem a következő! Mit lehet ebben ez esetben tenni a "vevővel"? Minden adata birtokában vagyok,és azok hitelesek. Van valami ötletetek?
Előre is köszönöm!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!