Mit írhatnék az önéletrajzomba ha postán dolgozom? Postások segítségét várom!
Én pont a múlt héten "mentem elébe"...
Rég nem voltam ilyen boldog és felszabadult!
Önéletrajzot még nem írtam de mindegy csak el innen...
Állítólag olyan munkaszerződést kell majd aláírnia annk aki továbbra is postás(=kizsákmányolt biztosítási ügynök) akar lenni hogy terv nem teljesítése esetén kirúgják-ezt bevállaljátok?Én nem.
1 éve nem is volt még ezzel a hellyel semmi baj.
De januártól leépítés aki marad teljesítmény arányos bért kap majd..és határozott idejű szerződést. Akinek meg felajánlják hogy vagy mész vidékre ide-oda 2 műszakba és nem fogadja el, az majd gyarapíthatja a munkanélküliek sorát ,mert megoldják hogy ne kelljen végkielégítést se adni és ezt megmondták a szemünkbe.
Ma pedig hogy jöttek IPH-t telapíteni bezárt a posta de a díjhitel nem!
Mivel nem jutottunk géphez, közölte a főnök hogy este 7 re kellene jönni hogy megcsináljuk....
Hát nem voltam kedves és megmondtam a magamét.
De most ennyire szarnak nézik a többieket?
"De januártól leépítés aki marad teljesítmény arányos bért kap majd..és határozott idejű szerződést"
Ha most határozatlan munkaszerződésed van, akkor abból nem csinálhat határozottat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!