Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyen értékelésekkel már...

Ilyen értékelésekkel már merjek neki előre utalni?

Figyelt kérdés

Szerintetek ennek a vaterás felhasználónak már nyugodtan utalhatok előre 40-50 000ft ot?

[link]

Végül is a nevéből azt látom hogy telefon boltnak a vatera fiókja.

2012. okt. 26. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Én soha senkinek nem utalnék előre 40-50 ezer forintot.
2012. okt. 26. 19:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Én épp tegnap utaltam előre 120 000 ret. Aztán mikor be akarta csomagolni a terméket elejtette és megsérült szó nélkül utalta vissza. Csak tudni kell kinek lehet. Csak mivel soha nem vateráztam azért kérdezem hogy jónak számít e már az az illető.
2012. okt. 26. 19:56
 3/7 tetro ***** válasza:
Magánszemélynek én se utalnék ennyi pénzt... Ha utána csak úgy felszívódik, akkor várhatsz a pénzedre, legjobb esetben is hónapok múlva kapod vissza.
2012. okt. 26. 20:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Na jó de most 280 ember értékelte pozitívan dicsérik meg minden. 2 negatívja van de az is csak annyi hogy nem kellett a vevőnek. Most 280 haverja vett tőle telefont azért hogy én a 281 embert lehúzza 50k val? Ráadásul egy gsm boltnak a vatera fiókja. Tök jó hogy magamnak kell biztató választ adnom.
2012. okt. 26. 20:12
 5/7 Flector 67 ***** válasza:

Akkor utalj előre Kérdező.

Mi leírtuk, hogy nem utalunk előre senkinek. Ha Te akarsz, hát tedd. A te pénzed.

2012. okt. 27. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ennyi pénzt soha nem utalnák előre senkinek.De ez az én magánügyem.

Ez az eladó teljesen megbízható az eddigi vélemények alapján,ráadásul nem magánszemély,hanem egy boltról van szó.Én ha vásárolnák tőle ennyiért inkább utánvétes szállítást kérnék(mert láttam,hogy lehet nála ezt is) még ha az drágább is.

2012. okt. 27. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:
280 pozitív mellett én simán utalnék. Mondjuk a 40-50ezer elvesztése sem vágna földhöz, de ilyen aránynál és ilyen háttérrel (gsm bolt) bíznék az eladóban.
2012. okt. 28. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!