Nano Dream kérdése:
Ebayen nem jeleni meg a termékem miután küldték hogy a listában van termékem, mért lehet ez?
Figyelt kérdés
A my summary menüben az activ-nál is jelen van, és ott a "resrve not met" alatt is bent van, de ha rákeresek az ebayen nem találom :(2012. okt. 26. 17:19
1/7 A kérdező kommentje:
És még annyi hogy ha a termék kodját írom be a keresőbe akkor kidobja, ha a nevét akkor nem. ez mért lehet?
itt a kod a próbához, ha megnéznéd :S
321010658518
2012. okt. 26. 18:23
2/7 anonim válasza:
En megtalaltam kod alapjan es "Real beetle wing"-re kereseve is.
Mi a problema?
Bocs, hogy beleszolok, de az angol szovegben van egy ket hiba:
If you want more items, send me an email:)
The shipping cost will not go up.
I think it is very beautifull, and original:)
Have a nice day :)
I offer worldwide shipping.
3/7 anonim válasza:
Én csak kód alapján találok rá, név alapján nem.
4/7 A kérdező kommentje:
Név alapján bárhogy próbálom nem találom meg, és nem értem mi a hiba. Köszi az infót, angolon még csiszolnom kell, de míg nem látják a termékem felesleges :S
2012. okt. 26. 19:55
5/7 A kérdező kommentje:
Fura, mert telefonrol megtaláltam, 2 gépről eggyiket sem, és az még a nagy szépséghiba hogy ugyan ez a termék fel van töltve még 1 kategoriába, tehát 2-őt kéne találni:
kodok: 321010658518 ezt találtam meg mobilról. És ezt nem találja se mobil se gép :S 321010706417
2012. okt. 26. 20:16
6/7 anonim válasza:
Kod alapjan es nev alapjan is megtalaltam Firefox es IE bongeszokkel.
7/7 A kérdező kommentje:
Mind a 2-őt kidobta vagy csak az eggyiket? Telefonról nekem is sikerült megtalálnom, de ott is csak az eggyiket. a másik is ugyan ez csak más kategóriába.
2012. okt. 27. 06:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!