Ebay-en vásárolnék és látom, hogy sok dolgot Kínából lehet venni. Van ami tetszik (pl.1 fontos bizsu) és nem tudom, hogy ez igaz lehet-e, hogy 1 fontért megveszem majd ingyen elküldik nekem Angliába. Mi az üzlet ebben nekik?
Igaz. Én nemrég rendeltem 99 pennykért egy halom fülbevalót és nyakláncokat.. Olyan nyári bizsukat.. Éppen most rendelek egy újabbat mert beleszerettem.
Hogy mi az üzlet nekik?? Ki tudja. Lehet hogy ő még olcsóbban hozzáfér vagy ha sokan rendelnek akkor visszajön nekik a befektetett pénz. Nem tudni. De én örülök hogy vannak ilyen áruk..
akkor jojjon egy kis reszlet egy ebayes forumrol amit letoroltek.
nem kinai eladok duhongtek hogy megis hogy tudnak kinai versenytarsaik ilyen olcson adni dolgokat.
mert meg lehet nezni a poszajuk oldalat. az arakat. az is olcso. nah de nem annyira hogy egy termeket postaval egyutt profittal egy dolcsiert kuldjenek
aztan jott aki frankon megmondta hogy mukodik a vilag.
es hogy miert tartjak alacsonyan mestersegesen a kinai valutat es miert olyan hog gazdag a kinai allam hogy minden mas orszagot felvasarol a vilagon...
kinai gyar gyart 1000000 iphone toltot- am vszeg sokkal tobbet-
kinai gyar eladja nyugatnak az iphone toltoket 1 dolcsiert... kozben sok koztes emberen is megy at am mire ebayra jut nem a gyar rakja fel...
kinai gyar jelenti eladtam 1000000 iphone toltot a nyugatnak ennyierf
kerem a visszateritest mert nekem ez ennyibe kerult...
kinai allam fizet nekik.
miert jo ez?
brutalis export!!!
mert szarjak hogy vesztesegesek mert az allamtol ugyis visszakapjak a penzt...
bearamlik a kulfoldi valuta es innentol kezdve kozgazdasagtan...
nem hulyek ezek azt kell mondjam.
jah es kinai piaccal se veszed fel sose a versenyt mert diplomata csomagkent kuldenek mindent mindenfele ergo nem nyithatja ki a vamos
legalabbis ezt hallottam...
mondjuk durvan tul sok kontenernyi aruval lepik el a vilagot szal lehwt van benne valami mert nyilvan ha adoznanak akkor nem lenne olyan nyereseges a business
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!