Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gépkocsi nyeremény betétkönyv...

Gépkocsi nyeremény betétkönyv esetén, mekkorák a nyerési esélyek?

Figyelt kérdés

Az 50 ezres érdekel elsősorban!

Ebből a betétkönyvből kb. 100 ezer darab van forgalomban.

Aki nem ismeri annak leírom: Havonta 5 autót sorsolnak ki 100 ezer ember között. Akkor mekkora az esélyem, hogy nyerek? 5:100000 = 1:20000-hez?

2012. okt. 23. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen van, 20 éve, és még semmi...
2012. okt. 24. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Mit hittetek? Pár éve én naiv egy örökség teljes összegét majd 10 millát tettem 50 ezresre! 5 évig semmi, azután kivettem. Na a ki és beváltás sem volt piskóta! Két ügyintéző vagy három órát nyüglődött vele, mire mindent kitöltöttek és aláírtam, na az se semmi, már a végén nem is hasonlított az aláírásom az elsőkre!
2012. okt. 24. 12:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem már 2 munkatársam is nyert vele. :)
2012. okt. 24. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nyertek? 2? Az kizárt, hazudtak.
2012. okt. 27. 00:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Aki 10 millát tesz bele az hülye...

2. A nyerési esély minden hónapban más, mert a kategóriánként forgalomban lévő betétkönyvek száma is hektikusan változik!

3. Egyszer kiszámoltam a kategóriákat, majdnem mindegy, hogy 5 db 10.000-res, vagy 1 db 50.000-res vagy 10 db 5000 Ft os betétkönyved van. (persze ez hónapról hónapra változik...) Akkor 10.000-res volt a "legjobb".

4. NYERNI LEHET VELE - anyósom pár éve nyert egy autót, a pénzt kérte és megkapta!

5. A kiváltása tényleg horror... Szarakodás a köbön.

6. Ezerszer jobban megéri ilyen betétkönyvbe tenni némi pénzt, mint lottózni bármelyikkel, pláne más mai befektetések - (kockázatkerülő típus) alacsony reálhozamok mellett.

2014. aug. 16. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!