Ebay rendelést még vissza lehet vonni? (többi lent)
Sziasztok!
Még soha se vásároltam ebayról és az lenne a kérdésem hogy elvileg megrendeltem egy dolgot. Vissza lehet még vonni? Ha rákattintok a cartra ez van ott:
Most akkor meg van rendelve ugye? Vissza tudom még valahogy vonni?(ha akarom)
Illetve hogy tudom kifizetni paypallal?
Előre is köszönöm a segítséget!
Még annyi hogy megtaláltam hogy kell fizetni, a proceed to checkout gombbal.
Mennyivel jobb ha paypallal fizetek mint kártyával? Kicsi az összeg meg a termék se egy törékeny darab(növénymagok).
A kosar (ami az eBayen egy aranylag uj dolog) pont az ilyen "veletlen megvettem" esemenyeket probalja elkerulni (tobbek kozott).
Vagyis a kosarba azt es annyiszor pakolsz amit/ahanyszor akarsz. Amig a "proceed to checkout" es a Paypalba valo bejelentkezessel nem fizetsz, addig nem vettel semmit.
Nekem mar honapok ota van cucc az eBayes kosaramban. Neha kapok egy emlekezteto emailt, de most nem akarom megvenni a cuccot, viszont elfelejteni se akarom, amig a kosarban van addig emlekezem ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!