Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért akarja ez az ember...

Miért akarja ez az ember ennyire megvenni a házunkat?

Figyelt kérdés

Apukámnak van egy örökölt kis háza. Az szüleié volt, vagyis az én nagyszüleimé. Ez kivan adva albérletbe. Mondjuk ez most lényegtelen info:)

Egy-két hete megjelent nálunk egy csávó.

Már maga a megjelenése se volt semmi:

- egy vadi újnak látszó Maserati Graturismo-val jött

- tetőtől talpig Hugo Boss ruhákban volt, Ray-Ban Aviator napszemcsi

- Hublot karóra

Szóval van lové rendesen az tisztán látszik. Amúgy egy jóképű 30-as pasas.

Na mindegy. Szóval mondja, hogy tudja, hogy a miénk az a ház és szívesen megvenné. Mondja neki apa, hogy nem eladó. Erre a csávó azt mondja adna érte 15 milliót. A ház amúgy max 8-at ér! Mondta apa, hogy gondolkozik rajta. Nem akarja eladni mert ott nőtt fel meg sok emlék köti hozzá meg ilyenek. Felhívta a csávót, hogy mondja neki, hogy nem adja el. Erre a csávó mondja telefonban, hogy ad érte 20-at. Apa megint csak gondolkodóba esett, de úgy döntött nem adja el. Azóta eltelt kb egy hét. Erre ma beállít a csávó és közli apával, hogy ő márpedig akkor is megveszi azt a házat és apa mondjon egy árat amiért megválna tőle. Hozott magával 20 milliót kp-ban "foglaló" gyanánt. Végül apa kért egy kis gondolkodási időt. Aztán most az előbb mondta, hogy elfogja adni neki, csak még nem tudja mennyit kérjen. Eddig is furcsa volt ez az egész, de mostmár pláne az. Mi a f@szért akarja ez a csávó megvenni bármi áron azt a szakadt házat. Nincs is jó helyen. Egy alföldi kis város, tök átlagos utcájában van.

Szóval egyszerűen elképzelni sem tudjuk. Ötlet?

2012. okt. 21. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Maximum 8-at ér,és egy ipse 25-ért megvette.Mond,most hülyének akarsz itt nézni közel tíz válaszolót??Ki hiszi ezt el??Én biztos nem,és aki egy cseppet elkezd gondolkodni,az sem.
2012. okt. 28. 00:22
 12/13 anonim ***** válasza:
utolsó, engem pl.: annyira nem izgat az ügy, de ha már belekezdtél, lehet, hogy a csávó tud valami olyat, hogy kisajátítás lesz a környéken vagy valami, én hallottam olyat, hogy 1 földet 10szeres áron sajátítottak ki mint annyiért az ember megvette
2012. okt. 28. 08:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Király Sándor

Akkor több ingatlant is megcélzott volna.Én mindenesetre nem hiszem el ezt a etetést.

-Egy szakadt ház,egy alföldi kisváros átlagos utcájában 25 milláért,holott a ház max 8-at ér.Kizárt.

2012. okt. 28. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!