1. 000 eurót belehet váltani egyszerre forintra?
Figyelt kérdés
Arra lennék kivánci,hogy ha bemegyek egy valutaváltóba,és adok a csajnak 1.000 eurót,akkor azt beváltsák e nekem egyszerre forintra?2012. okt. 20. 11:16
1/4 anonim válasza:
Igen, be_lehet váltani. De vidd magaddal a személyidet is. Nem biztos, hogy elkérik, de egy bizonyos összeghatár felett rögzítik az adataidat.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm :)
2012. okt. 20. 11:37
3/4 anonim válasza:
Esetleg megkérdezheted, hogy ekkora összegnél tudnak-e jobb váltási rátát ajánalni, bár ahova én járok csak 3000 euró felett ad ilyesmit.
De egy próbát megér, ha csak 2 forint plusszt kapsz az is 2000 forint neked. :)
4/4 anonim válasza:
Ennél az online szolgáltatásnál senki nem kérdez semmit, és kedvező(!!!) árfolyamon váltja az EUR-t HUF-ra:
Minimális a díja, az árfolyam nagyjából az MNB középárfolyama. Ajánlani tudom jó szívvel. Így nem kell attól sem parázni, hogy az 1000 euróval leüt valaki az utcán. Merthogy ugye otthon már ez is sajnos egy lehetőség... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!