Lehet ezt bírni pénzzel?
Régen azt mondták tejre és kenyérre futja csak. Nekünk manapság nem jut minden napra rá pénz. A napi 1kg kenyeret és az 1 liter tejet 2 napig is beosztjuk.
Számoljunk csak: kenyér+ tej= kb. 370 ft. Szorozzuk meg 31 nappal!
11470Ft. Ez nagyon sok. És akkor ez csak kenyér+tej!!!
Mit gondoltok?
azt hogy igazad van.
de nem kell minden nap tejet inni, meg 1kg kenyeret enni.
az a baj hogy igaz, amit írsz, de nem tudsz ellene mit tenni, mert a pék meg is meg kell élni, és a tej körül is voltak/vannak gondok, hogy ennyi a felvásárlási ára, aztán sokszoros áron adják stb...
de lemondod a netet és akkor meg van 1heti kaja.
Nekem nincs netem. A munkahelyemről szoktam netezni néha.
:((((((((((((((
ez magyarország egy rakás gözölgő friss sz@r 16 éves vagyok apám heti 5000 et kajára mivel nem velünk lakik se ő se anyu +dohányzok is szal számoljunk csak
2500 cigi 1 hétre
napi 400 meg kajára.ruhám is nagyob kevés van. van 3 gatyám 5 polóm meg egy cipőm.szal szerintem ha magyarországot felégetnénk nem vesztenénk sokat. az a vicces benne ,hogy a magyar emberek igen is dolgoznak huzzák az igát nem azzal van a gond csak ,hogy 100.000 et keresni egy hónapba az igen is kutya kuki.austriába voltam egyszer 7 euro egyetlen egy doboz cigi és az eberek nem panaszkodnak arra hogy drága de nem ám mert nekik csúnyán több a fizetésük.
Mi 2-en vagyunk.Én és párom meg 1 cica.
Nekünk 2 napig is elég 1 l tej és 1 kg kenyér.
Inkább tejből kell nekünk több,mert azt a cica is issza(valamikor.
Mi betudjuk osztani.
Én 300E-t keresek ingatlanosként.Párom ügyvéd ő 350E körül keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!