Ti mennyi pénzt szereztetek szeptemberbe a pnadastarttal?
Figyelt kérdés
Én nem értem el kifizetést ezért kérdem.2012. okt. 13. 20:45
11/11 anonim válasza:
a 6 válaszadótól kérdezném meg hogy honnan veszi hogy 11 embernek fizettek ki 20.000 forintot.csak azért kérdem mert szeptemberben ha jól emlékszem 1.058.000 forint került kiosztásra a tagok között és csak 10 tag érte el a kifizetési határt az értesítés szerint.azaz fejenként 105.000 forint körüli kifizetés/fő.én kőkemény 11 forintot kaszáltam mivel 1 pont=0.08 forinttal lett elszámolva ha kiszámolod ahhoz hogy elérd a 100.000 forintot 1.300.000 pontot kelett gyűjtened.akárhogy nézegettem ilyen adatokat nem találtam az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!