Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MIt kezdjek a SZÉP-kártyámmal?

MIt kezdjek a SZÉP-kártyámmal?

Figyelt kérdés

pályakezdő vagyok, cafeteria elemként járni fog nekem havonta 15.000 Ft-nyi SZÉP kártya, azon belül is a "vendéglátás" alszámlára lesz költhető a pénz...

Konkrétan a városban ahol a munkahely van 2 helyen fogadják ezt el. (2 étterem).. Ahol meg én lakom konkrétan ott sehol nem fogadják el.. Ezért nyilvűn nem fogok Pestre járni, mondjuk ott is kb 30 elfogadóhey van összesen.

Tök jó h lesz ez a 15.000Ft-nyi csak mehet a kukába:( Sajna maga a fizu se olyan óriáasi ezért ez a 15.000Ft sokat érne nekem ha nem ilyen formában kapnám:)

Nem lehet ilyenkor tenni valamit? Sajna amúgy nem volt választható elem, ezt kapom meg Erzsébet-kátyát.

2012. okt. 9. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha okosan kevered a "kártyát", ugyanott vagy vele, mint a kp-vel. Nem feltétlen kell a vendéglátás alszámlára kérni. A szolgáltatás alszámlát baromi sok optika elfogadja pl.
2012. okt. 10. 07:27
 12/14 anonim ***** válasza:
A Szil-Coopban azzal fizetsz a pénztárnál, mintha bankkártyával fizetnél. :)
2012. okt. 10. 09:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha jövőre tervezel nyaralást, kereshetsz olyan szállást, ahol elfogadják: az étkezés (és a szabadidő) zseb ugyanis felhasználható szállásra is.
2012. okt. 10. 09:50
 14/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!!

egyébként kiderítettem h OTP-set fogok kapni.

az egyik válaszadónak:

nem volt választható az alszámla:)

2012. okt. 10. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!