Tudtok olyan ajándékboltot, ahol autós cuccokat lehet kapni?
Ja, igen Pesten, köszönöm!:)
Köszi a válaszokat!
A fotónyomtatás is érdeklne, meg az már eszembejutott, csak olyan dolgokat is keresek amik már kész állapotban vannak úgymond. És ha esetleg lenne még ötletetek, egy autószerelőnek (mániákus:)) akkor szívesen fogadom őket!:)
Következő kérdésem lenn még, ha valakinek van tapasztalata eseteleg róla: Subaru élményautózás, ezek a dolgok hogy működnek, mennyi idő alatt lehet elintézni, előre kell "rendelni" vagy csak odamész és mehet a menet stb..?
Szia mind a két válaszadó én voltam.
Nézd meg ezt a linket:
Van közte Subaru autókázás is, bár szerintem egy kicsit borsos az ára. Én személy szerint innen szoktam venni az ötletekez ha már nincs lövésem semmiről :)
Szia! Köszi nagyon!!:D Hát igen, fincsi árak.... :S:( Csak arra gondoltam, ha ilyen 20-30 körül van, akkor gyűjtögetek rá és a szülinapjára meglenne, annyira szeretném ezt megadni Neki! :)
Most egyelőre egy subarus pénztárcára vadászok de nagyon:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!