Melyik magánnyugdijpénztárra váltsak?
Figyelt kérdés
Az OTP-ben nagyott csalódtam.2009. aug. 5. 14:18
1/4 anonim válasza:
Axa! Pénzügyi tanácsadó ajánlotta, ez a legjobb jelenleg, szerintem járj utána! Független pénzügyi tanácsadótól kaptuk a tipoet párommal, ő azóta már átlépett Otp-től az Axa-hoz.
2/4 anonim válasza:
Nekem is az Axa-t ajánlották és én is már átléptem hozzájuk
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is az AXA-nál vagyok, de arra gondoltunk, hogy a férjem egy másikhoz megy hátha az egyik magánnyugdij pénztár bedobja a törölközöt, akkor talán még marad valamint.
Most hallottam, hogy feljövőben az OTP és ha váltok sokat levonnak, valamint 3 évig nem válthatok pénztárt.
2009. aug. 6. 14:02
4/4 anonim válasza:
Jelenlegi állás szerint AXA - Premium hozama a legjobb
www.pszaf.hu
Ha megírod a telszámodat, akkor beajánllak a tanácsadómnak, ő minden kérdésedet meg tudja válaszolni nyugdíjpénztárakkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!