Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik magánnyugdijpénztárra...

Melyik magánnyugdijpénztárra váltsak?

Figyelt kérdés
Az OTP-ben nagyott csalódtam.
2009. aug. 5. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Axa! Pénzügyi tanácsadó ajánlotta, ez a legjobb jelenleg, szerintem járj utána! Független pénzügyi tanácsadótól kaptuk a tipoet párommal, ő azóta már átlépett Otp-től az Axa-hoz.
2009. aug. 5. 14:46
 2/4 anonim válasza:
Nekem is az Axa-t ajánlották és én is már átléptem hozzájuk
2009. aug. 5. 21:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Én is az AXA-nál vagyok, de arra gondoltunk, hogy a férjem egy másikhoz megy hátha az egyik magánnyugdij pénztár bedobja a törölközöt, akkor talán még marad valamint.

Most hallottam, hogy feljövőben az OTP és ha váltok sokat levonnak, valamint 3 évig nem válthatok pénztárt.

2009. aug. 6. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Jelenlegi állás szerint AXA - Premium hozama a legjobb

www.pszaf.hu

Ha megírod a telszámodat, akkor beajánllak a tanácsadómnak, ő minden kérdésedet meg tudja válaszolni nyugdíjpénztárakkal kapcsolatban.

2009. okt. 12. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!