Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lakhatási támogatás?

Lakhatási támogatás?

Figyelt kérdés
Jól gondolom, hogy ezzel a támogatással megint csak nagy port akartak kavarni? Aki el tudja intézni, megkapja, akinek tényleg szüksége lenne rá, különböző kritériumok miatt nem fogja!

2012. okt. 7. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
nálunk -egy faluban- kb mindenki megkapta/megkapja, aki kéri...
2012. okt. 7. 18:33
 2/8 A kérdező kommentje:
De azt, ami arra jár, ha a munkahelyed min. 100km-re van az otthonodtól?
2012. okt. 8. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
nem, pontos nevét nem tudom, az önkormányzatnál lehet kérvényezni, de am ha arra vagy kíváncsi akk írd bele a kérdésbe :D
2012. okt. 8. 19:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Aki jártas a témában, tudni fogja mire gondolok, hiszen ez az aktuális!

Köszönöm azért a válaszod!

2012. okt. 8. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
én csak annyit tudok neked mondani, hogy nekem szükségem van rá, tényleg és megfelelek a kritériumoknak.
2012. okt. 31. 00:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

És elkezdtél már intézkedni ez ügyben?

2012. okt. 31. 08:45
 7/8 sszeretnek válasza:

Igen jól gondolod , mókusvakítás az egész . Aki meg azt állítja ,hogy egyszerű elintézni hazudik . És a hozzászólások közt is van anyi hülyeség ,hogy az hihetetlen. Ja és az előttem hozzászólónak (nem az önkormányzatnál kell igényelni hanem a munkaügyi központban)

Ott kezdődik ez az egész ,hogy 3 hónapig regisztrálni kell mint álláskereső ez megvan ugye kell keresni egy munkahelyet 100 km en kívűl a lakhelytől ez megvan mondjuk pesten de vigyázat ha már lakott valaha is pesten az illető elesik a támogatástól. Ez még teljesíthető mondom a trükköt ami nem fog menni sok mindenkinek. Olyan munkehely kell ahol bejelentik az embert és aláírnak vele egy olyan szerződést ami kimondja ,hogy foglalkoztatva leszel 1 évig , na melyik munkáltató fog ilyen szerződést egy idegennel aláírni. Van ám még fordulat a dologban olyan albérlet kell ahol adnak számlát. Na ez vicc az egész .

Ebbe ne élje bele magát senki. Igen létezik ilyen támogatás csak olyan feltételekhez van kötve ,hogy szinte lehetetlen megfelelni ennek . Aki meg eddig megfelelt az sógór koma rokon párttag stb.

2013. márc. 14. 17:30
 8/8 sszeretnek válasza:
Amúgy én Pesten lakom előtte Zalaegerszegen . Pesten ideiglenesen vagyok bejelentkezve egy albérletbe . Azért lakom itt mert itt találtam munkát . Én azért nem kapom meg a támogatást mert van munkám , kérdeztem az illetékest ,hogy kijelentkezek ÉS 3 hónap után bejelentkezek. Á nem jó mert máshova kéne bejelentkezni. Mindegy nem is idegesítem magam és még jó ,hogy nem éltem bele magam. Csak az a baj ,hogy a fizetésem csak az albérletre megy el . A párom fizujából élünk. Ha kisebbség lennénk és csinálnék minimum 3 gyereket és ha nem lenne munkám akkor kapnánk önkormányzati lakást. De sajnos arra sem vagyunk jogosultak mert dolgozunk és nincs gyerekünk. Hát enyi . Szar ez az egész és sajnos hagyjuk mi polgárok ,hogy teljessen hülyének nézzenek minket.Nem tesz ellene senki és nincs a magyarok közt összefogás met mindenki a saját szemétdombján akar kapirgálni.
2013. márc. 14. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!