Hogyan tudnék dolgozni, diákszövetkezeteken kívül?
Figyelt kérdés
Nappalis diák vagyok, és 4 órás munkát szeretnék találni. Augusztusig diákszövetkezeteknél dolgoztam az elmúlt 2 évben, de olyan volt az órarendem, hogy hétköznap is tudtam 1-2 egész napot vállalni, plusz 1-2 nap délelőttöt vagy délutánt.
Most viszont 65 km-rel arrébb tanulok, minden nap délután 1-2 körül végzek. Bejárós vagyok, így csak a délutáni műszak sem megoldható, mivel nem érnék be a lakóhelyemhez közeli munkába, vagy este nem tudnék már hazajönni.
Hétvégére pedig csak azokat küldik, akik több műszakot vállalnak... 3 diákszövetkezetnél vagyok bent, de egyik sem tud segíteni.
Ezért szeretnék egy 4 órás munkát, de fogalmam sincs, hogy mi kell ehhez, és hol lehet ilyeneket találni.
Előre is köszönöm a segítséget!
20l
2012. okt. 7. 10:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!