Gáz számla kérdés! Miért fizetjük a korrigált mennyiséget illetve mit takar ez?
havonta egy átlagot fizettek, amit kb-ra kiszámoltak, minden hónapban ugyanannyit. év végén megnézik az órát, hogy mennyit használt rendesen, és a különbözetet kell kifizetni.
kérjétek, hogy havonta akarjátok bediktálni
a köbméter az: m3 és nem 3m.
rá kellene kérdezni akkor, hogy miért. valami oka biztos van, hogy rászámolnak némi pluszt.
viszont te nem m3-t diktálsz be, hanem az óraállást. ők számolják ki, hogy mennyi az előző havihoz a diffi. vaban van olyan, hogy pontosan ugyanannyit fogyasztottatok egy hónapban mint előző? elég kicsi ennek az esélye nem?
az viszont más téma, hogy mondjuk januárban olcsóbb mint pl júliusban. a gázár is változik folyamatosan.
Először is okoskodást nem kértem!m3 vagy 3m!!!!!Elírtam...na és...nem kell a hibát keresni!Én segítségért fordultam ide nem azért hogy valaki kioktasson!
Az meg hogy mennyit diktálok.....nem mindig a valósat diktálom hanem van hogy kevesebbet vagy éppen többet az anyagi helyzettől függően!És igen van hogy egymás után ugyanannyit diktáltam és akkor még gázár emelés sem volt!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!