Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tőzsde? Leginkább olyan...

Tőzsde? Leginkább olyan emberhez szólna a kérdésem, aki jártas a témában!

Figyelt kérdés

Kaptam egy ilyen lehetőséget! Az illető, aki ezzel kapcsolatban felkeresett kereskedik az interneten, illetve hát teszi ezt neki egy "alkalmazottja"!

Elmehetnék egy intenzív "tanfolyamra", hogy az alapokat megtanuljam és legyen rálátásom, tudniillik soha nem foglalkoztam ezzel és eszembe se jutott volna, de így elgondolkodtató!

Tudom azt, hogy az órák után még nem fogok ehhez sokat érteni, a kérdésem csak az, hogy látjátok értelmét, hogy belekezdjek úgy, hogy számomra ez egy teljesen ismeretlen terület?

Azt gondolom, hogy az életben adatnak lehetőségek, amiket nem szabad kihagyni, bárhogy is alakul, annyival is többet fogunk tudni, rosszul gondolom, hogy ez is ilyen?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. okt. 4. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem kell fizess a tanfolyamért, akkor nagy rizikó nincs benne.
2012. okt. 4. 23:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2012. okt. 5. 07:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább olvasd el a www.onlinetradingconcepts.com oldalt. Ott megtudhatod, hogyan kell kereskedni. Nagyon sok pénzt lehet így keresni.
2012. okt. 9. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
A www.elemzéskozpont.hu oldalon tanultam tőzsdézni. Egy éve kezdtem kereskedni élesben, 1 millió forinttal, most 3 millió 200 ezer forintom van.
2012. okt. 9. 16:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Köszönöm az információd, a tanfolyamot nem én fizetem, tehát belevágok,biztos sokat jelent, mellette mindenképp látogatni fogom az általad említett oldalakat! :)
2012. okt. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!