Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Internet válalkozáshoz válalko...

Internet válalkozáshoz válalkozói engedélyen kívül mi kell még?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne, hogy segítsetek!

Ha egy internetes válalkozást akarok indítani, mely műszaki cikkek eladásával foglalkozik...

Mire van szügség a válalkozói engedélyen kívül, hogy hivatalosan és jogszerűen működhessen a dolog???

Ertem ezalatt:

Szükség van-e szakirányú végzetséghez (informatikus, kereskedő...bármi) , hogy elindíthassam?? /eltekintve attól, hogy minden termékhez szakszerű hozzáértésem párosul... Tehát, csak a törvény szerint kell-e ilyen/

Szóval nincs másom csak 1 érettségim és egy válalkozói engedélyem... Indíthatok net-es válalkozást, mely műszaki cuccokat árul ezekkel, vagy kell hozzá egy szakirányú kereskedő vagy informatikus, hogy törvényesen csinálhassam???

Elnézésed kérem a komplikált megfogalmazásokért, de már felttem egy hasonló kérdést és pont azokra a dolgokra kaptam választ amit meg se kérdeztem...

Kérem csak azok válaszoljonak, aki a kérdésre felelnének és tudnak konkrét információkat...

Előre is hála és köszönet

2009. aug. 4. 15:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mivel 4 webáruházat működtetek immár 5. éve, van némi tapasztalatom a témában...

1.) Kell egy bejegyzett vállalkozás, amibe a "csomagküldő szolgáltatás"-t is érvényesíted

2.) Szakirányú végzettség az árusított termékekhez

3.) A webáruház kezelőjének szükséges eladói vagy kereskedelmi végzettség is

Lehet "segítő családtag" is, akinek megvan a szükséges végzettsége, vagy a vállalkozásban alkalmazott...

Léteznek "gyorstalpaló tanfolyamok", ahol szerezhetsz eladói képesítést...

Ha számítógépeket akarsz forgalmazni, akkor mindenképpen érdemes lenne társulnod olyan személlyel, akinek számítástechnikai végzettsége van (nem csak a bürokrácia miatt, hanem a saját érdekedben is, hiszen nem mindegy, MIT szereztek be, a forgalmazott gépekkel naponta lehetnek olyan problémák, amihez szükséges egy szakember!)...

Itt minden fontosat megtudhatsz :

[link]

2009. aug. 4. 16:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!