Jár a családi pótlék ha elkezdtem a sulit, de 1 hónap után ott szeretném hagyni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem volt elég pontom, hogy felvegyenek oda ahova szeretném és úgy gondoltam, hogy maradok 5. éven, OKJ-s képzésen. Még nem igényeltük meg a családi pótlékot, de most szeretném otthagyni a sulit, mert elég komolytalan és csak elmegy a fél napom a semmittevéssel. Van lehetőség arra, hogy most otthagyom az iskolát, de mivel elkezdtem ezért visszamenőleg megigényeljük a július-augusztus-szeptemberi családi pótlékot? Az én gondolatmenetem szerint járna, mivel addig jár amíg tanulói jogviszonyban vagyok, csak így most bonyolult, hogy még nem lett megigényelve és azért 40 ezer forint mégiscsak 40 ezer forint...
Lehetne valamit tenni az ügy érdekében, vagy mondjunk le róla?
Előre is köszi a válaszokat :)
2012. okt. 1. 22:34
1/2 anonim válasza:
Szerintem mondj le róla, mert ha utólag kiderül, hogy jogtalanul vetted fel egyben vissza kell fizetned.
2/2 A kérdező kommentje:
de a szeptembert becsületesen végigjártam, szóval addig jár, nem? vagy csak akkor jár ha be is fejezem a tanévet?
2012. okt. 2. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!