Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok, nagyon kellene...

14 éves vagyok, nagyon kellene a pénz, ötletek?

Figyelt kérdés

" pontosan 20ezer forint kellene "

Sziasztok, akármit vállalnék , almaszedés, újsághordás , akár suli után , akár hétvégén egész nap. Kisvárdán lakom, vidéken. A családom most nincs jól anyagilag, ezért tőlük nem is szeretnék kérni / nem is adnának.

Szóval, bármi ötletetek van, amivel 2-3 hét vagy 1 hónap alatt össze tudnék szedni legalább 12 ezer forintot .

Tudom illegális de nagyon kellene a pénz.

2012. okt. 1. 16:30
 1/2 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok :D

Hát errefelé nincs semmi elhagyatott cucc, fémeket nem tudok gyűjteni .

Valami normális válasz kellene :)

2012. okt. 1. 16:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Pár hónapja talán facebookon olvastam egy olyan hirdetést, hogy egy fordásszalonban extrém frizurát csinálnak neked, azzal modellt kell állnod és ezért kapsz 20 ezret, de lehet, hogy az csak lányoknak szólt, már nem emlékszem.

Én csak olyan pénzforrást tudok, amivel hosszabb idő alatt, kb. 1 év múlva lesz sok hasznod, de ha érdekel, írj, szerintem megéri kipróbálni.

2012. okt. 1. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!