Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Interneten tőzsdézés?

Interneten tőzsdézés?

Figyelt kérdés
Egyre népszerűbbek ezek a tőzsde programok, melyekben ingyen tud az ember pénzt csinálni. Szerintem nem véletlenül "szakemberek" foglalkoznak ezzel és nem átlagemberek.

2012. okt. 1. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:

" melyekben ingyen tud az ember pénzt csinálni."

Na ja. De a tőzsdézés nem mindig a pénzkeresésről szól, mert nagyot lehet ott bukni is...

2012. okt. 1. 16:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Haverom úgy odavan érte. Elkezdi: Van 5000 Ft om csak úgy, persze levenni még nem tudom.

Szerintem átverés az egész, de nem tudom ész érvekkel meggyőzni, hogy inkább spóroljon.

2012. okt. 1. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
en olyat meg nem lattam ahol igyen penzt lehet csinalni.
2012. okt. 1. 20:32
 4/5 anonim válasza:

Ha úgy vesszük a bankban lévő pénzed is ingyen kamatozik.

A tőzsde is ilyen, csak itt egy kicsit dolgozni kell a magasabb profitért.

2012. okt. 2. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ha úgy vesszük a bankban lévő pénzed is ingyen kamatozik."

Ez egy rossz példa. A bankban sem ingyen kamatozik, hiszen van olyan hogy infláció. Ha a kamat ennél kevesebb - mert általában kevesebb - akkor ott is csak kevesebb lesz és nem ingyen, mert manapság mindennek díja van. A bankszámládnak is az utalásnak is a kártyádnak is és a havi zárlatnak is díja van. Ingyen nincs semmi.

A tőzsdével meg az a baj, hogy hamar el is tudod bukni a pénzed...

2012. okt. 2. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!