Ha a diákmunka oldalakon azt írják hogy a legfiatalabb életkor 16 év, akkor az 15 év, csak ahhoz még kell szülői engedély is?
Nyárról lenne szó.
A válaszokat előre is köszönöm
Ha nem tudjátok hogy miről van szó, minek szóltok hozzá?
Nincsenek szövegértéssel problémáim, egyik diákmunkánál se írják azt hogy 15 éven felüliek végezhetik.
"Ha a diákmunka oldalakon azt írják hogy a legfiatalabb életkor 16 év"
16!!! Érted! 16!!!!!!!!!!!!!!!! Nem kevesebb!
Első vagyok. Elfelejtetted hozzátenni, hogy úgy általánosságban beszélsz a diákmunkáról. Úgy értettem a kérdést - és sztem a második válaszoló is -, hogy konkrét munkáról van szó, ahol leírták, hogy 16 a korhatár, ezért nem értettük, melyik részét nem érted.
Általánosságban igen, előfordulhat, hogy elég a 15 év plusz szülői engedély, de azért ne éld bele magad. Legjobb, ha megkérdezed személyen az iskolaszövetkezetnél, meg néha bemész érdeklődni, és akkor látják, hogy tényleg érdekel, és előfordulhat, hogy ha olyan a munka, akkor adnak neked is.
Nekünk sincsenek szövegértési problémáink, kérdező!A legfiatalabb életkor 16 év, azt azt jelenti, hogy nem 15, nem engedéllyel 15, sehogy se 15, hanem azt jelenti, hogy aki betöltötte a 16 életévét, azaz kapott már 16 gyertyás tortát, az mehet dolgozni.
Mindenki ezt mondta, de nem érted meg, és lehülyézel minket.... pfff
85%-osnak köszönöm!
Azért még írhattok választ.
Akkor gondolom csak tavasz végén/nyár elején írják ki a 15 éveseknek való munkákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!