Mit tudnék dolgozni?

Figyelt kérdés
Most kerülök fel pestre albérletbe és suliba.A suli mellett szeretnék melózni is vmt,de csak hétköznap.Mivel levelezőn leszek,így ráérek dolgozni.Tudtok vmi jó melót,amihez csak simán felvesznek?Vmi egyszerűt.Miket csinálhatnék?Gondolok itt vmi Kft-nél pakolászni..csomagolni..bármi(rosszindulatú ötletek nem kellenek köszi)
2009. aug. 3. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem valamilyen gyorsétteremnél nagyobb esélyed van, bár ott igen nagy a hajtás. Vagy keress fel egy diákszövetséget.
2009. aug. 3. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
csokigyárban csokit csomagolhatsz.
2009. aug. 3. 14:43
 3/7 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló ez most komoly?Melyikben?Első válaszoló köszi szépen!
2009. aug. 3. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
a csokigyár kecson kecskeméti példa. de vannak diákmunka szövetkezetek onnan lehet ilyen melókat találni.
2009. aug. 3. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:

meg a sulinak van aulája ott is szoktak kitűzni hirdetéseket. hosteskedés meg mindenféle...

vagy tanárnak kell segédkezni, adatokat rögziteni szóval sok féle lehetősége van/volt(ugye válság kicsit csökkentette).

2009. aug. 3. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Milyen sulit végzel? Esetleg már azzal kapcsolatban is csinálhatnál valamit. Én nyelvszakon voltam az egyetemen, és már a suli alatt is tanítottam nyelviskolákban.
2009. aug. 3. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
árulj az egyetemen vattacukrot !!
2009. aug. 3. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!