Mi a menete az ebay-es pénzvisszafizetésnek?
Szóval vettem egy dolgot, nem jött meg már 8O napja.
Írtam az eladónak és arra jutottunk, hogy vissza adja a pénzt adjak neki paypales tranzakció azonosítót?
"please email me your paypal transaction ID i will refund you"
Most én olyat honnan szedjek esetleg hogy kreálhatok olyat h paypalen megadom ő rámegy kifizeti és átjön nekem a pénz?
Mi ennek a pontos folyamata?
Venni vettem már közel 100 dolgot de idáig mindig minden lejött nem volt szükség ilyenre.
Aki tud kérem segítsen :)
paypal -tól kapott e-mailben kell lennie jobb felső sarokban, hogy: Transaction ID: ITTAZAZONOSITOHOSSZUSZAM
a levél subject-ében ez is benne kell legyen, rá tudsz keresni: Receipt for your PayPal payment to
Egyetértek az első válaszolóval.
Nekem is volt már egy refund-om, de az eladó magától jelölte be a visszafizetési tranzakciót, nekem csak várnom kellett és 1-2 napon belül megjelent a paypal számlámon az összeg. Mindent nyomon lehet követni a paypal account-od felületén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!