Ismeri valaki ezt a céget? Hal és haltermékek feldolgozásával foglalkozik de előre kéne 70 fontot fizetni NI-number és egyéb költségek címén. :Clark and Noe Ltd Cím: The Harbour, Kilkeel | Co. Down | Northern Ireland BT3 4AX
Helló
Én is jelenkeztem erre a munkára
Nem ismerem én sem de elküldtem volna az adataimat amiket kértek(néve ,szül,dátum,hely,adó,szem ig. Tb szám)
csak h hátha utána ír vissza....de nem is tudok valamiért üzenetet küldeni nekik.
Egyébként a 70 ből 50 vagy 60 szoba ára 1 hétre a +10 pedig a NI szám elintézése ...de nem tudom.
Amúgy Sok Sikert a munkataláláshoz!!
Sziasztok!
Én is jelentkeztem az állásra és többször beszéltünk is telefonon.Az e-mail azért nem ment át,mert a szerverük meghibásodott. Nekem adott egy másik elérhetőséget.....nos igen az az összeg amit előre kér kicsit tényleg furcsa,viszont ha jól értettem nem kötelező utalni,ott is lehet rendezni a dolgot.Mindenesetre én megpróbálok bízni,bár a mai világban nem árt az óvatosság.
Sok sikert mindenkinek.
Üdvözlettel: Magdi
Sziasztok,
Írtam e-mailt annak a cégnek, akik ezen a címen vannak bejegyezve ( [link] megkérdeztem, hogy ismerik-e az urat, illetve, hogy a Clark and Noe Ltd-ről tudnak-e esetleg valamit, illetve, hogy milyen munkát ajánlott...
A válasz nem volt túl biztató... Az urat nem ismerik és ilyen nevű cég nincs is abban a városban és náluk meg nincsen ilyen munkafelvétel.
Mindenkinek azt tanácsolnám, hogy ilyen infok tudatában legyen óvatos!
Üdv,
Szia Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy Te kaptál tájékoztatót? Meg nekünk nem Fontba, hanem Euróba kérte a pénzt, de persze ez nem kötelező...!
Üdv.: Melinda
Szia,
Igen, kaptam tájékoztatót, és a pénzt tőlünk is euróban kérte.
A dátumokat folyamatosan eltolta, hogy nem az az időpont volt megadva, amire mi emlékszünk.
Egyébként az utalásról küldtünk neki bizonylatot, de azóta sem kaptunk semmilyen információt, fotót a szállásról és a repülőjegy foglalásról!
Valakinek küldött már információkat a kiutazással kapcsolatban?
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!