Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ismeri valaki ezt a céget?...

Ismeri valaki ezt a céget? Hal és haltermékek feldolgozásával foglalkozik de előre kéne 70 fontot fizetni NI-number és egyéb költségek címén. :Clark and Noe Ltd Cím: The Harbour, Kilkeel | Co. Down | Northern Ireland BT3 4AX

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 21:44
 1/9 anonim válasza:

Helló

Én is jelenkeztem erre a munkára

Nem ismerem én sem de elküldtem volna az adataimat amiket kértek(néve ,szül,dátum,hely,adó,szem ig. Tb szám)

csak h hátha utána ír vissza....de nem is tudok valamiért üzenetet küldeni nekik.

Egyébként a 70 ből 50 vagy 60 szoba ára 1 hétre a +10 pedig a NI szám elintézése ...de nem tudom.

Amúgy Sok Sikert a munkataláláshoz!!

2012. szept. 28. 09:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Mi is szerettünk volna neki írni,mert nem szívesen utal az ember előre és cégjegyzék számot kértünk volna tőle de visszadobta az e-mailt. Úgyhogy elég gyanús. De ha esetleg válaszol kérlek írd meg. Köszönettel: Krisztián
2012. szept. 29. 13:00
 3/9 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is jelentkeztem az állásra és többször beszéltünk is telefonon.Az e-mail azért nem ment át,mert a szerverük meghibásodott. Nekem adott egy másik elérhetőséget.....nos igen az az összeg amit előre kér kicsit tényleg furcsa,viszont ha jól értettem nem kötelező utalni,ott is lehet rendezni a dolgot.Mindenesetre én megpróbálok bízni,bár a mai világban nem árt az óvatosság.

Sok sikert mindenkinek.

Üdvözlettel: Magdi

2012. szept. 30. 18:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Szia. Ha megkérlek tájékoztatsz majd az esetleges fejleményekről? Kíváncsiak lennénk,remélem nem csalódás lesz a vége..Sok sikert. Üdv: Krisztián
2012. okt. 1. 11:52
 5/9 anonim válasza:
szerintem lehuzos,nekem vasárnapra igért bövebb tájékoztatást,de nemtörtént semmi.
2012. okt. 2. 10:06
 6/9 anonim válasza:

Sziasztok,

Írtam e-mailt annak a cégnek, akik ezen a címen vannak bejegyezve ( [link] megkérdeztem, hogy ismerik-e az urat, illetve, hogy a Clark and Noe Ltd-ről tudnak-e esetleg valamit, illetve, hogy milyen munkát ajánlott...

A válasz nem volt túl biztató... Az urat nem ismerik és ilyen nevű cég nincs is abban a városban és náluk meg nincsen ilyen munkafelvétel.

Mindenkinek azt tanácsolnám, hogy ilyen infok tudatában legyen óvatos!

Üdv,

2012. okt. 4. 16:27
 7/9 anonim válasza:

Szia Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy Te kaptál tájékoztatót? Meg nekünk nem Fontba, hanem Euróba kérte a pénzt, de persze ez nem kötelező...!

Üdv.: Melinda

2012. okt. 6. 08:40
 8/9 anonim válasza:

Szia,

Igen, kaptam tájékoztatót, és a pénzt tőlünk is euróban kérte.

A dátumokat folyamatosan eltolta, hogy nem az az időpont volt megadva, amire mi emlékszünk.

Egyébként az utalásról küldtünk neki bizonylatot, de azóta sem kaptunk semmilyen információt, fotót a szállásról és a repülőjegy foglalásról!

Valakinek küldött már információkat a kiutazással kapcsolatban?

Üdv

2012. okt. 7. 14:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát úgy látom ez sem biztat semmi jóval sajnos...szomorú hogy a mai világban 10-ből 9-en csalók és csak a pénzlehúzásra hajtanak..hát ennyit a magyarokról :(. De ha valakinek van egy jó ötlete külföldi melóval kapcsolatban szívesen várom..:) További szép napot.
2012. okt. 8. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!