Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe fektetitek a pénzeteket...

Mibe fektetitek a pénzeteket és miért pont abba?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 20:29
1 2
 11/18 Szandi379 válasza:
Kedves mindenki és sok földel rendelkezö az első milliót hogy lehet meg keresni?
2012. szept. 27. 08:39
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

Forintba nagyon egyszerűen :D

Dolgozz és spórolj.Az nem sok pénz.Ha viszont euróba v dollárba kérded,akkor az már húzós...Ha tudnám nem itt irogatnék :D

2012. szept. 27. 09:23
 13/18 anonim ***** válasza:

"havonta? Azaz évi 120%? Na azt megnézném. Persze lehetséges, de az a cég sem fog sokáig működni"

Elküldtem privátban az fxstatos idei eredményt, azaz megnézheted. Egyébként egy befektetésekkel (kezelt számla) foglalkozó cég működési idejét miért befolyásolják az eredményei? Maga a rendszer olyan hogy ők csak akkor keresnek ha az ügyfél is profitál, mivel a profitból fizetsz brókerdíjat.

2012. szept. 27. 15:25
 14/18 Flector 67 ***** válasza:
Mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy van állami támogatás föld vásárlásra. Ezt valaki kifejthetné.
2012. szept. 27. 16:40
 15/18 Novák Emőke válasza:
Én 500 $-t spóroltam össze, ebből nagy befektetést nem lehet csinálni. Legalábbis azt gondoltam. A forexipar oldalról veszem 2 hónapja a szignálokat és az 500 dolláromból csináltam kicsit több mint 1100-at! A szeptember eddig nem olyan klassz, mint az augusztus volt, de most kiveszem a befektetett pénzemet és gyakorlatilag a hozadékból termelem a pénzt majd :)
2012. szept. 28. 09:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Köszi 3. válaszoló! Végre valaki normális tanácsot tudott adni!
2012. szept. 29. 07:39
 17/18 anonim válasza:

Te ha egy 18 éves srác lennél, akinek nicns melója hol kezdenéd el? Mondjuk van még pár éved a suliból és összeakarsz dobni magadnak 3-4 év alatt egy jogsira, esetleg kocsira valót? Ti mit tennétek a helyemben?

(a menj el dolgozni válaszok nem érdekelnek, érettségizem nem tudok elmenni!)

2012. okt. 8. 10:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Kérj szülinapra, karácsonyra a rokonoktól pénzt, és azt tett félre.

Gyűjtsd össze otthon azokat a ruhákat, értékesebb tárgyakat amiket te nem használsz és add el őket a vaterán/teszveszen.

Ha már nem érettségire készülsz, és ha mész egyetemre, akkor el tudsz menni diákmunkára.

Ha jól tudsz nyelveket, akkor szabadidődben tarthatsz otthon nyelvórákat fiatalabb gyerekeknek.

Ennyi jut eszembe.

2012. okt. 8. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!