Ha Amerikából rendelek cipőt az kb mennyi pluzs költség?
Figyelt kérdés
Találtam tökjó cipőket amerikai azt hiszem, és sok helyről hallottam hogy bizonyos dolgok még így is olcsóbbak, mert uyge amerikában több dolog olcxsóbb.De én most nemtudom hogy kb menny ha egy cipőt (vagy akármit) rendelek(?)2009. aug. 2. 21:15
1/2 anonim válasza:
Az adott weboldalon, ahol megrendeled, minden fontos információnak fenn kell lennie (szállítási idő, postaköltség, stb.)...
Az USA-ból elég drága a postaköltség, azon kívül vedd figyelembe, hogy sok csomag "eltűnik" út közben, főleg a magyar postán... (Érdemes biztosított, vagy regisztrált postai küldeményt kérni!)
2/2 anonim válasza:
Én mindig amcsiból rendelem az Ed hardy cuccaimat és a cipőm 7.000ft-ért jött. Regisztrált, értékbiztosított csomag. Amcsiból 2nap alatt mo-on volt a cipő, a magyar vám persze 4 napot elszórakozik vele, mire vámmentessé nyilvánítják és onnantól még +2 nap a magyar posta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!