Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az ilyen oldalak tényleg...

Az ilyen oldalak tényleg működnek?

Figyelt kérdés
Most találtam egy új oldalra a neve: [link] az ilyen oldalak tényleg kifizetik az összeget? És ha igen, akkor milyen elven működnek? Nekik miből folyik be a pénz, amiből engem kifizetnek?
2012. szept. 23. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Már 1933-ban mikor még ilyen 33,6K modemmel nyomultunk már tele volt a net ilyen oldalakkal, körlevelekkel és persze olyanokkal akik azt hitték itt a megoldás arra hogy nem kell melózni.

Mind tök ugyanaz, csak a nevük és a cimük változik.

Ha ebben részt veszel akkor ostoba vagy. Az oldalra rá sem nézek, kivülröl fújom mit irhat. Kattingass, szervezd be, stb, aztán egyszercsak elkezd áradni a lové.

Jelezd ha nem erröl van szó.

2012. szept. 23. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk van egy weboldalad, aminek szeretnéd növelni a nézettségét, ezért befizetsz x összeget ennek a pandastartnak, hogy tegyék ki a hirdetésedet és mások kattintgassanak rá. Ezt rajtad kívül rengetek honlaptulajdonos megcsinálja, a pandásoknak lesz egy csomó pénzük, amiből a reklámokat nézegető embereknek is adnak.

Hogy fizet-e és mennyit, azt nem lehet tudni előre, ez még egy új oldal.

Vannak amúgy olyan oldalak, amik hasonló elven működnek és évek óta becsületesen fizetnek, de ezeknek általában összetettebb rendszerük van, nem csak reklámokat kell nézegetni, hanem komoly stratégiát kell kidolgoznod magadnak ahhoz, hogy jól keress vele.

2012. szept. 23. 19:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom én is, hogy az összes ilyen oldal erről szól már sokszor találkoztam ilyenekkel, de nem regisztráltam és nem is tervezem, csak arra lennék kíváncsi, hogy ezek tényleg fizetnek és ha igen akkor miből van annyi pénzük?
2012. szept. 23. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem fizetnek és abból van pénzük hogy téged és mindenkit akit te - ingyen - beszervezel nekik átvernek.
2012. szept. 23. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:

"Nekik miből folyik be a pénz, amiből engem kifizetnek?"

ugye-ugye, a kérdés felmerül... sokaknak nem. :)

2012. szept. 24. 08:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Elvileg a reklámbevételük 60%át visszaosztják, ha tudsz áfás számlát kiállítani a nevükre. Ehhez vállalkozói kell. Nem ártana átolvasni a gyik-t az oldalukon.
2012. szept. 24. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Most még vállalkozói kell, de azt írják, pár hónapon belül nem fog kelleni.
2012. szept. 25. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem lepődnék meg hogy vállalkozói elhagyása helyett eltűnnének a kifizetetlen bevételekkel. Várjuk ki a végét.
2012. szept. 25. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!