Postán adok fel egy nadrágot. A vásárló akkor kézvételnél fizeti ki az árut és a postaköltséget is. Én hogyan kapom meg a pénzt?
Utánvéttel postázni nagyon sz.ar. A postán ki kell fizetned a feladás díját,és ráírni a papírra,hogy mennyit kell fizetni összesen a másik félnek majd...Utálom,mert egy csomót kell töltögetni,mindent ötször leírni.
Azt választhatod most már,hogy hogyan kéred a pénzt.Lehet úgy,hogy ha kifizette a postásnak,mikor átvette a csomagot,utána a posta elutalja neked az összeget,vagy szépen visszaküldik neked postai úton.
Remélem tudtam segíteni :)
Köszi, tehát a postaköltséget nekem ki kell fizetnem mindenképpen, és majd ha a vevő kifizette az árut, akkor kapom én meg azt a pénzt is az árral együtt, ha jól értem. Ugye?
Miben érdemes feladni ilyesmit? Szóval tegyem bele valamibe? Dobozba?
Igen,így van...csak mond a postásnak,akinél feladod a csomagot,hogy mielőtt ráírnád az árat,mérje le a csomagot,mert a postaköltség összegét is bele akarod venni.
Sajna nincs más mód.
Én azért is utálom,mert kb másfél hét,mire feladás után megkapod a pénzt....Ha eladok valamit,akkor csak előreutalás után postázok,sokkal egyszerűbb....
Tehát ha jól értem, akkor úgy csinálod, hogy a vevő kifizet mindent?
De elmész a postára és megnézed h mennyibe kerül a postaköltség, utána hazamész és akkor megmondod neki, hogy mennyi az annyi és utalja, majd vissza posta és feladod?
Sorry, de most készülök előre ilyesmire.
Nem kell bemenni otthon leméred és itt megnézed mennyi az ára. Levélben ajánlva ha nem túl nehéz akkor 425 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!