SOP276 kérdése:
Hogyan szerezzek pénzt ha még nem dolgozhatok? A többi lent
Figyelt kérdés
hogyan szerezzek pénzt ugyanis még nem dolgozhatok (13-vok) és nem kapok zsebpénztsem így ennyi idősen is csak 3000Ft-om van. A pénzt értelmes dolgokra költeném és nem pc-s játékokra! kérlek segítsetek!2012. szept. 18. 18:01
1/3 anonim válasza:
Én 0, azaz NULLA zsebpénzt kaptam. Mégis túléltem.
Mondjuk nem is akartam dolgozni 13 évesen, de nem is voltak irreális elvárásaim a költekezést tekintve.
2/3 anonim válasza:
kutyasétáltatás, időseknek szomszédoknak segítés, bevásárlásban segítés fűnyírás télen hólapátolás, autó mosás stb- ezeket otthon is bbejátszhatod
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi de szerintem a szüleimtől ezért tuti nem kapnék pénzt mivel ez természetes dolog nekem ugyanis most jön decemberben a második tesóm. :-/ Még ötletek?
2012. szept. 19. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!