23 cm széles,30 cm hosszú.Levélként fel tudom adni,vagy csak csomagként?Ajánlottan kellene,mennyibe fog kerülni kb?Súlyát nem tudom,mert csak digitális mérlegem van,de olyan kicsi a súlya,hogy meg sem mozdul.Egyébként egy ruhadarab van benne.
Ha nem mozdul a mérleg valszeg olyan könnyű, s levélként is elmegy. Ajánlva akkor kell, ha értékes, ám ha sürgős elsőbbségivel érdemes.
2012. szept. 17. 23:46
2/9 anonim válasza:
2 kg alatt fel tudod adni levélküldeményként, mindenképpen AJÁNLOTTAN add fel!!!
2012. szept. 18. 03:41
3/9 anonim válasza:
Konyhai mérlegen mérd le ha van, a személy,érleg nem fogja megmérni.
Én most adtam fel egy pólót az egyik vevőmnek, 320 gramm volt csomagolás nélkül csomagolással a postán 425 grammot mértek.
620 ft volt a feladási díja ennyi ajánlva 500 grammig.
Amúgy én a helyedben jobban becsomagolnám, a postára nem bíznék egy papírba csomagolt "amorf" ruhadarabot.
(Bár én kartonból szoktam dobozt hajtani a küldeményeimnek, az én érdekem is, hogy biztonságban odaérjen.)
2012. szept. 18. 08:47
4/9 A kérdező kommentje:
köszi nektek.Mindenképp csakis ajánlottam adom fel,ez tuti,mivel aukciós oldalon vették tőlem!Gyerek ruháról van szó.Nincs konyhai mérlegem.De akkor levélként is fel tudom adni,ez a lényeg!
2012. szept. 18. 09:01
5/9 anonim válasza:
Én egy kb. ekkora párnát adtam föl nemrég. Simán elmegy levélpostával, csak csomagold be valami kartonba.
2012. szept. 18. 09:33
6/9 A kérdező kommentje:
még rakjam be egy dobozba is?Mert ez már be van csomagolva,egy szatyorba beletettem,és vettem csomagolópapirt,és abba is bele van téve,akkor igy nem jó?
2012. szept. 18. 13:01
7/9 anonim válasza:
Szerintem jó, úgy ahogy írod.
2012. szept. 18. 13:03
8/9 A kérdező kommentje:
sikerült feladni levélként,ajánlottan,650 ft volt.Köszi mégegyszer mindenkinek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!