Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy célszerű feladni postán...

Hogy célszerű feladni postán egy mobilt úgy, hogy azért lehessen reklamálni ha esetleg elkeveredne, de mégis épségben megérkezzen és persze ne nagyon lehessen átvágni vele nem utolsó sorban minél olcsóbb postaköltségre gondolok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy ajánlott levélként, vagy csomagként kell feladni. A feladó vevény lesz az igazolás a feladásról. Ha küldemény postai kezelés során elveszik, akkor a feladási díj 15X a kártérítés. Ez levél esetében úgy 4-5.000,- Ft-nyi összeg, csomagnál egy kicsit több. Kérdés, hogy mennyit ér a telefon, mert csak annyit fizetnek akkor is ha a tényleges értéke ennek a többszöröse. Levelet nem lehet törékenyként feladni, csak csomagot. Ha nagyobb értékről van szó akkor a küldeményre a tényleges értéket kell feltüntetni, így a feladási díj is több lesz, de ez nagyobb biztonságot is jelent.
2009. júl. 30. 12:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazából: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Ebben benne van a válasz szerintem.

Bár levélként egy telefont nekem ez bizarul hangzik :D De ha megoldható hogy nagyjából gyári dobozában levél méretű legyen...

2009. júl. 30. 13:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem levélként nem is lehet feladni mobilt. (Mármint lehetséges, csak tilos.)
2009. júl. 31. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!