Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az MLM-röl?...

DollyBaba kérdése:

Mi a véleményetek az MLM-röl? (multi level marketing)

Figyelt kérdés
A közelmúltban voltam egy nagyon ütös elöadáson,és az elöadó nagyon magabiztosnak tünt.A cég fiatal most indúlt kb 1 éve és munkatársakat keres.A termék is fenomenális ahogy elmonta.Mivel még nem foglalkoztam ilyesmivel és számomra ismeretlen az egész valaki tudna segiteni?Hogy ez az üzlet fajta tényleg müküdik ha az ember kitartó?

2012. szept. 11. 16:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%

Először is OK, értem, a sikertelenség definíciójára való válaszadást következetesen kerülöd. Rendben, elfogadom, nem kérdezem meg többet.

Másodszor pedig nem azt írtam, hogy olcsóbb, hanem hogy piacképes, tehát megéri az árát, az emberek megveszik, ha pedig csatlakozol, akkor olcsóbban megkapod.

A legtöbbször ugyanis nem összehasonlíthatóak a termékek más, piacon lévőkkel. Ahol összehasonlíthatók, ott pedig olcsóbbak.

Példa a piacképességre:

- a világ legnagyobb forgalmú (tehát legpiacképesebb) táplálékkiegészítő márkája MLM-ben értékesítődik

- a világ legnagyobb forgalmú (tehát legpiacképesebb) konyhai vízkezelő márkája MLM-ben értékesítődik

- a világon a top 5 prémium kozmetikai márka közül az egyik (tehát az egyik legpiacképesebb) MLM-ben értékesítődik

Csak egy példa az olcsóságra:

- Lyoness. MINDEN Auchanban kapható termék olcsóbb, ha Lyoness-en keresztül vásárolod meg.

Amúgy meg ha vállalkozásban gondolkodnál, megtanulnád, hogy nem az árral kell versenyezni. A Dacia sokkal olcsóbb, mint az Opel. Melyikből látsz többet az utakon? Milyen kereskedést nyitnál ezek alapján szívesebben? Na látod.

2013. ápr. 23. 09:00
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem való mindenkinek, de szerintem aki képzi magát benne, és keményen dolgozik, az kereshet vele szépen. Ez is egy külön szakma, amit el lehet sajátítani, de nem egyik napról a másikra.
2013. ápr. 28. 13:20
 23/23 anonim ***** válasza:
55%
Van egy "Mondjunk NEMet az MLMre" című facebook oldal. Na ott megtudod, hogy miért ne vágj bele az MLM-be, annak ellenére, hogy húde ütős előadást tartott az illető...
2013. máj. 1. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!