Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kell ebay-en vásárolni?

Hogy kell ebay-en vásárolni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy Vans Mirah-t venni, de itthon a legnagyobb méret most 39-es. Itthon 14.000 ft, kint meg olyan 8 ezer forintra jön ki. Hogyan tudnám ebayen megvenni? És hova kell utalni a pénzt?

2012. szept. 1. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:

valószínüleg hamis kínait néztél...

amúgy meg kell hozzá egy bankszámla, paypal, regisztráció és akkor rákattintasz a vásárlásra ott kiugrik a paypal kifizeted és kész

de ha ennyire nem megy, inkább hanyagold mert ha nem vagy talpraesett át fognak cseszni a palánkon...

engem is megszívatott egy kötsög 140.000 forintot szereztem vissza tőle, persze aki nem tud jól angolul meg nem ismeri ezeket a rendszereket az nem kapta volna vissza apénzét...

2012. szept. 1. 14:21
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm!

jól beszélek angolul, de apukám hoz nekem németországból.

nem hiszem hogy kínai retek 8-9-ért van.. mert max 3ért van kínai converse a teszveszen..

2012. szept. 2. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor is vigyazz vele.

Converset tenyleg lehet kapni olcsobban is,

De vansban nem vagyok biztos.

Ha apukad Nemetorszagbol hozza szerintem jobb lenne ha ottani online conversebol rendelnel.

Vagy van meg egy lehetoseg megkerdezed az eladot hogy eredeti-e es rajta van minden cimke?

Ha nem valaszol akkor nem eredeti- mert ha valaszol es azt irja h eredeti akkor perelheto.

Ha valaszol de valamjt elir a markaneveben vagy ilyesmi akkor se eredeti kinaiak csinaljak hogy elado aple iphone, vagy i phone, es mivel nem apple iphone-t irt nem is azt kapod...

Nagyon trukkosek, jo vasarlast es mindig vigyazz! :)

2012. szept. 2. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak ebayre meg paypalra kell regisztrálni, csatolni a bankkártyád és fizetni.
2012. szept. 2. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!