Angol nyelvórákat szeretnék adni. Hol hirdessem?
Angol szakos egyetemista vagyok, tanárnak készülök, ezért gyakorlásképpen és kis pénzkiegészítésként szeretnék magánórákat adni, korrepetálni, főleg gyerekeknek, középiskolás diákoknak, mert ezt a korosztályt szeretném majd tanítani.
Nem tudom, hol hirdethetném az óráimat. Úgy tudom, az nem jó módszer, ha bemegyek iskolákba és kiragasztom, mert mindenhova ki van írva, hogy nem lehet hirdetést kirakni (barátnőm próbálkozott vele), meg a portás már valószínűleg az iskola kapujában megállítana, hogy miért akarok bemenni.
Néztem netes oldalakat, de csak olyanokat találtam, amik alig frissülnek, látszik, hogy nincs sok látogató.
Esetleg valaki tudna olyan oldalt mutatni, ahol valós eséllyel találok tanítványokat? Egyéb ötletek? Facebookon nincs valami ilyen csoport?
Szia! 21 éve ebből élek. Nem rossz a Pesti Est, de a legjobb ha elmész egy iskolába tanítani kevés pénzért, akár óraadónak-cserébe sok diákot tudsz szerezni.
Az ismeretség és a kapcsolat minden. De inkább szerezd meg a TEFL-t és húzz el külföldre, vagy Skype-olj. Most én is ezt próbálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!