Szeretnék ukrajnába vagy romániába kimenni bevásárló körútra. Honnan tudhatom meg, hogy miből mennyit hozhatok be az országba adómentesen?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 16:42
1/5 anonim válasza:
Vajon mit lehet ezekről a helyekről (főleg ukrajnából!) hozni, ami itt Mo-on nincs???... 8-o
2/5 A kérdező kommentje:
Nem azon van a hangsúly hogy mit, hanem azon hogy mennyiért! Fél áron lehet odakint márkás cipőket venni, a legjobb barátom testvére féláron(a magyarországi bolti árhoz képest) hozta be a lengyel piacról a bőrknapéját pl.
2009. júl. 25. 16:50
3/5 anonim válasza:
Az első válaszolónak nyílván fogalma sincs, ezekről a dolgokról! Még mielőtt elkezdené, hogy biztos hamis a cipő, ruha stb, közölném, hogy a hazai "márkás" boltok vezetői is Ukrajnába illetve a józsefvárosi piacra járnak beszerzőkörútra!
4/5 anonim válasza:
Első beíró vagyok :
Minden rosszindulat nélkül kérdeztem!
Tényleg nem tudtam, hogy ezekről a helyekről bármit is lehet behozni, eddig csak olyat hallottam, hogy Olaszországba és Németországba járnak bevásárolni...
Az sem volt szándékomban, hogy mindjárt leszóljam az innen behozott cuccokat, nem értem, miért kell alapból feltételezni valakiről a rosszindulatot?... :S
De köszi az infót, ma is okosabb lettem (ma sem éltem hiába)! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!