Mennyi a csomagok érkezési ideje belföldön?
Figyelt kérdés
Múlt hét kedden feladtak nekem egy csomagot Veszprémből Bp-re. Ma újra kedd van, csomag sehol. Megjegyzem utánvétes, tehát le se tudja nyúlni senki, hacsak nem fizet érte közel 20e Ft-ot.2012. aug. 21. 12:33
1/4 A kérdező kommentje:
Sőt, helyesbítek, nem is csomag, ajánlott, utánvétes levél, mert pólót rendeltem egy boltból és az belefér egy hólyagos borítékba bőven.
2012. aug. 21. 12:34
2/4 anonim válasza:
Utánvétes lassabban megy, kb 1 hét szokott lenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Hááát. Nemrég adtam fel Bp-ről Zalába egy kis faluba ugyanilyen utánvétest, hétfőn adtam fel, szerda reggel a lány megkapta. És az nem megyeszékhely.
2012. aug. 22. 08:35
4/4 anonim válasza:
Öt munkanap a kézbesítési határidő de két-három munkanap alatt bőven megkapja a címzett.Postán dolgozom,sajnos inkább az szokott előfordulni hogy a postás rossz helyre dobja be az értesítőt (vagy sehova sem...).Ha tudod a feladási ragszámot (a feldó tudja megmondani) és megírod szívesen utánanézek a postai rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!