Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet meggazdagodni?

Hogy lehet meggazdagodni?

Figyelt kérdés
Hogy vehessek házat, nem kell nagy, elég egy kicsi is, de saját legyen! Rendes munkával képtelen vagyok elérni!!!

2012. aug. 19. 20:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%

ma 20:36

"sok mindenre képes lennék, de szerintem, mint legtöbben!"

Az kevés. Miután legtöbben nem gazdagszanak meg, ha csak annyit csinálsz, mint legtöbben, te sem fogsz.

Inkább az a kérdés, hogy lennél-e képes olyasmire, amire a legtöbben nem, valamilyen piacképes területen.

2012. aug. 19. 20:54
 22/30 A kérdező kommentje:
Mit értesz piacképes területen?
2012. aug. 19. 20:57
 23/30 A kérdező kommentje:
De ki pontoz le mindenkit? Én mindenkit felpontoztam, mert örülök a válaszoknak!!!
2012. aug. 19. 20:58
 24/30 anonim ***** válasza:
54%

0-ról indulva nem könnyű vagyonhoz jutni. Sajnos már egy saját ház is annak számít.

Az egyik mód, ha a (leendő) párod és hasonlóan gondolkodik, és nem szórja a pénzt, akkor az egyikőtök fizetését félre lehet tenni. Vagy legalábbis sokat belőle.

1 fizetésből nehéz értelmes mennyiséget félretenni.

Ha életed szerelme nem a fenti fajtából való, akkor a saját ház lehet, hogy örökre álom marad.

Emellett kitörési lehetőség, ha képzed magad. Munka mellett iskolát végezni elég körülményes, ha meg még fizetni is kell, akkor majdnem lehetetlen. De nyelvtudást lehet szerezni sok áldozat árán. De ha meg akarod valósítani az álmaidat, akkor azért megéri szenvedni.

Harmadik dolog, hogy találsz egy üzleti rést, rájössz, hogy miben vagy jó, és mi az, amiért az emberek hajlandóak is fizetni. Ekkor már csak be kell indítani egy a saját vállalkozást.

Ami még eszembe jut, hogy nem vállalni csak egy gyereket, áldozatok árán taníttatni, és reménykedni, hogy jó fizetése lesz és abból jut neked is valami.

2012. aug. 19. 21:18
 25/30 anonim ***** válasza:

#9 ma 20:24

Mivel foglalkozol?Tetszik a válaszod nagyon.

Ez egy jó kérdés kérdező,csak nagyon összetett,mintha én kérdezném,hogyan kell főzni.

Első körben kezdj el olvasni könyveket:

-Robert T Kiyosaki

-Donald Trumph könyveket.

[link]

[link]

[link]

2.Képezd magad ami érdekel,mit tudom én:programozás engem,igyekszek 2-3 programozási nyelvet elsajátítani.

Mellette egyetemre járok meg dolgozok a szakmában már.

Gondolom lejött,hogy programozó vagyok/leszek :D

3.NYELV NYELV NYELV és megint csak a nyelv.Ezt írd le minden helyre ragaszd fel ismételgesd,füttyengesd :D,és tanulj meg 2-3 nyelvet de 2-t minimum.

Mi az ami érdekel?Amiben jó vagy vagy jó lehetsz?

2012. aug. 19. 21:31
 26/30 anonim ***** válasza:
Gazdag palit kell fogni ,a nők nagy többségének ez a kitörési pont. Ilyen alkalmazotti melóból nem lehet összehozni albérlet mellett ,hacsak nem valami keleti országrészben lévő tanya kellene ,mert az néhány százezerért utánad dobják.Csak ott meg senkinek nem kell titkárnő.
2012. aug. 19. 21:34
 27/30 anonim ***** válasza:
33%

Tényleg az emberek többsége szerint a gazdag partner az egyetlen megoldás?

Önképzés, tanulás, stb? Ez kicsit többet ér és akkor is kitart, ha esetleg a partner elhasal útközben.

2012. aug. 19. 22:08
 28/30 anonim ***** válasza:
0 idegennyelvvel most megmondom, semmire nem fogsz menni. Lassan az 1 angol/német is kevés már...
2012. aug. 19. 22:39
 29/30 anonim ***** válasza:

1: költs kevesebbet mint amit keresel (igényeidet igazítsd a bevételeidhez, és először tegyél félre, a maradékból költs),

2: a félretett pénzt fektesd be, te szinteden kb a banki lekötés a megoldás,

3: keress magadnak társat, 2 fizetésből könnyebb fizetni a kiadásokat (mert 2 fizetés van de a kiadások nem duplázódnak).

2012. aug. 20. 09:41
 30/30 anonim ***** válasza:

tegnap 20:57

Olyan ter-letet, ahol a szakma elitjéhez tartozva jó pénzt lehet csinálni. Szándékosan nem írtam konkrétumot. Nyilván te is tudsz csomó emberről, akik meggazdagodtak. Van, aki ebből; van, aki abból. Olyanról például éen nem tudok, aki a titkárnősködésből gazdagodott volna meg (de ismerek olyan titkárnőt, aki a titkárnői munkája mellett elindított egy vállalkozást más területen, és abból meggazdagodott).

Szerintem ennyi elég is. E kérdésed leginkább megkerülni akarta, hogy egyenes választ adj arra, amit tőled kérdeztem (tegnap 20:54). A hangsúly nem a piacképes terület fogalmán van, hanem azon, hogy hajlandó vagy-e szignifikánsan többet tenni a sikerért, mint mások.

A piacképesség itt mellékszál, csak a kekeckedének akartam vele elejét venni (hogy aztán egy igazi kekeckedő más kekeckedést találjon). A népmese szerint valaki bejelentkezett Mátyás királynál, hogy ő hihetetlen jól tud borsót hajigálni kulcslyukon keresztül. Be is mutatta a tudományát, tényleg zseniális volt. Cserébe Mátyás király megjutalmazta egy zsák borsóval. Amellett, hogy többletet produkálsz nyilvánvaló feltétele a valódi sikernek, hogy ezt olyasmiben tedd, aminek valódi értéke van. A kulcskérdés azonban nem ez a nyilvánvaló dolog, hanem hogy hajlandó vagy-e a többlet produkálásának megfizetni az árát.

2012. aug. 20. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!