Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Volt már valaki, akitől a...

Volt már valaki, akitől a T-mobil kötbért kért, de sikerült valahogyan megúsznia?

Figyelt kérdés
Sajnos késve fizettem be két számlát, és most kötbért kér a T-mobile. A számlákat befizettem azóta. Hogy tudnám elérni, hogy ne kelljen befizetnem a kötbért?
2012. aug. 19. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
sehogy
2012. aug. 19. 18:20
 2/7 anonim válasza:
Igen, meg lehet úszni. Azt hiszem, hogy mobil-előlegnek hívják, az a lényeg, hogy kb. 20 ezer forintot kell befizetned, de azt később lebeszélheted, tehát addig nullás számlák fognak majd jönni, amíg tart ez az összeg. Kérdezd meg az ügyintézőt a telefonos ügyfélszolgálatukon nyugodtan, mert maguktól nem szokták mondani, de ha rákérdezel, akkor elmondják részletesen:)))
2012. aug. 20. 23:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utsó! Köszi! Megpróbálom!
2012. aug. 21. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt hiába próbálod, amit az előző írt.

Ő azzal keveri össze, hogyha egy társaságnál tiltó listára kerültél (pl. mert nem fizettél be valamit) akkor a 3 magyar szolgáltató összefogva NEM ENGED téged máshol előfizetéses telefont venni, csak úgy, hogyha előre fizeted a díjakat (ahogy írta is).

Ezzel nem úszod meg a kötbért. Azt nem fogod megúszni sehogy sem.

2012. aug. 21. 22:48
 5/7 anonim válasza:
Nem keverek össze semmit. Eddig sajnos kétszer kerültem ilyen helyzetbe, hogy kötbért kért pont a T-mobile és mindig sikerült megúszni ilyen módon. Az utolsó eset egy éve volt kb. ezért írtam a kedves kérdezőnek, hogy kérdezze meg inkább az ügyfélszolgálaton, mert nem merem 100 %-ra mondani, hogy még mindig él ez a lehetőség. Én is ismerőstől hallottam, mert az ügyintézők sem mondják soha maguktól.
2012. aug. 22. 10:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ma végre eljutottam odáig, hogy felhívjam a T-mobile-t. Tényleg van ez a letétféleség. Ha befizetek 15 ezret előre, amit utána lebeszélhetek, akkor sztornózzák a kötbért.

Köszi a válaszokat!

2012. aug. 23. 08:49
 7/7 anonim válasza:
Örülök neki, hogy sikerült:))) Akkor még kevesebbet kell befizetni, mint amire emlékeztem:))
2012. aug. 23. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!