Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bróker/trader (nem is tudom...

Bróker/trader (nem is tudom hogy nevezzem! ) talán szakmához, mit kell elvégeznem?

Figyelt kérdés

Informatikus/hálózat építő teknikus végzettségem van!

Ezen "papíron" elsajátított végzettségek melett 6 programnyelven írok programokat,szerkesztek webeket!

Nyelvizsgáim vannak angolból és németből!Ezen felül a Francia sem okoz akadályt!

Éppen pangás van így webszerkesztés /program szerkesztés és számítógép szerelésből élek itthon!Igaz ezekből is havi szinten 200 fölötti keresetem van ,de én az unalommal eltöltött órákat szeretném jövedelemmé változtatni így bróker/trader elfoglaltságra gondoltam!

2012. aug. 19. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyre kevésbé keresett a bróker, azok is inkább átmennek elemzővé. Amiatt van, hogy az emberek már pár kattintással intézhetik az ügyleteiket otthonról real time-ban. Már nem kell hozzá bróker.

Trader simán lehetsz, rengeteg tanfolyamot hirdetnek, az ingyenes kezdőtől a több százezer forintosig. Ezeket neten (fórumok) és könyvekben összefoglalva akár ingyen is megszerezheted. Már csak kezdőtőke kell és szerződni egy céggel, ahonnan kereskedhetsz. Egy próbát megér, de eleinte sok pénz kell hozzá.

2012. aug. 19. 14:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Mit gondolsz az elsajátított "elfoglaltságokkal és egyebekkel "mi esélyem lenne?
2012. aug. 19. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!