Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudtok az Ökonet-ről?

Mit tudtok az Ökonet-ről?

Figyelt kérdés

pontosabban Ökonet Európa Kft ről.

megéri csinálni, mint munka? miféle dolog ez? nekem gyanusnak tünik.

2009. júl. 23. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nézd meg az alábbi linken, miről szól az Ökonet:

[link]

2009. júl. 24. 02:11
 2/6 A kérdező kommentje:
valami személyes tapasztalat érdekelne. aki benne van, az "gazdag" már, vagy meglehet ebből élni, ha főállás.
2009. júl. 24. 07:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnos a tapasztalatom nem személyes, én is ismerőstől hallottam róla. Annyit tudok, hogy a termékek jók, az üzleti részét nem ismerem. Viszont látom, hogy téged is érdekel pénzkereseti lehtőség. Nekem másban van tapasztalatom. Ha érdekel, minden kötelezettség nélkül nézd meg:

[link]

Szép napot!

2009. júl. 25. 20:55
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Megéri, és nagyon megtérül, ha kitartó vagy.

Én jól ismerem, hidd el, semmi illegális nincs benne, a termékek hasznosak, és nagyon jó képességű embereket hoz össze.

Ha jól csinálod, van hozzá érzéked, akkor abszolút megéri.

2009. júl. 28. 15:44
 5/6 anonim válasza:
Hát...a termékek tökéletesek, viszont szerintem főállásban nem nagyon érné meg, ha tényleg ezzel akarsz foglalkozni, akkor nagyon-nagyon sok ismerőst kell szerezz, úgymond "törzsvevőket". Anyukám is benne van (mondjuk nem főállásban), de neki nem nagyon megy az üzlet.
2010. jan. 6. 15:19
 6/6 anonim válasza:
Megéri! Az egyik ismerősöm is csinálta, otthagyta az állását mert olyan jól keresett vele :-)
2013. aug. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!