Üdülési csekket átlehet ruházni valakire?
Figyelt kérdés
Kaptam a munkahelyemen üdülési csekket,azonban családi okokból kifolyólag nem tudok elmenni nyaralni.El lehet adni a csekket,vagy átruházni esetleg valakinek családon belül?2009. júl. 22. 12:00
1/4 anonim válasza:
Az üdülési csekk át nem ruházható. De be lehet váltani strandbelépő vásárlásakor, vagy egyes éttermekben is.
2/4 anonim válasza:
Ha névre szóló,
márpedig az szokott lenni, akkor sajna nem.
Én séta hajóztam vele egy hétvégén, nagyon kellemes és szép
Visegrád, de sok helyre eltudsz menni vele.
3/4 anonim válasza:
Az üdülési csekk csak névreszóló lehet, hiszen nem adható egy embernek adómentesen csak a minimálbér értékéig. Nyilatkozni is kell, hogy kapott-e valakitől az illető ebben az évben, és milyen értékben. De a kiállítás napjától 1 évig érvényes, és meg is hosszabbítható, igaz annak van valamennyi díja. Szállodában beváltani (hivatalosan) csak úgy lehet, ha az illető is tölt ott napokat.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Magát a csekket nem lehet se átruházni, se eladni.
Rengeteg helyen fel lehet használni, nem feltétlenül kell nyaralni vele. Nézz szét a www.udulesicsekk.hu-n!
Mi tavaly úgy csináltuk, hogy megbeszéltük a barátainkkal, hogy elmegyünk az állatkertbe, a jegyet mi fizettük ücs-ből, a többiek pedig nekünk adták a belépőjegy árát. A maradékra pedig keresünk egy éttermet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!