Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Annyira rossz!

Mit tegyek? Annyira rossz!

Figyelt kérdés

Rossz a fizikális egészségem (magyarul fizikai hátráltató betegségem van), de már 3 éve nincs munkám. Elköltözni nem tudok, mert segélyem sincs. Most indítanak tanfolyamokat a Munkaügyiben, de félek, mert ha megbukom, akkor több százezer forintot kell a képzésért fizetni, és a támogatást is visszafizetni, amit kiutalnak. Ami nem ilyen "elméletis" képzés, hanem fizikális (pl. pék) lehet el tudnám végezni, mert szoktam otthon sütögetni, de ha nem sikerül, ugyanott vagyok, hogy súlyos százezreket kell kifizetnem, amim nincs.

Lehet a tanfolyam ideje alatt azonban lenne olyan állás, ami irodai, és amire felvennének, mert úgy hallottam a kormány hozott egy olyan rendelkezést, hogy a 25 év alattiak felvétele miatt nagy kedvezményeket adnának a munkáltatónak. De ha elkezdem a képzést, nem hagyhatom abba, írtam miért.

De lehet még 1 évig nem lesz semmi, akkor parlagon maradok, és nem végeztem el semmit, nem találtam semmit, de legalább az egészségem nem amortizáltam le jobban, mint amilyen most.

Nem tudom mit tegyek, mi lenne a helyes döntés. Sosem lesz munkám. :(

2012. aug. 10. 14:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!