A debreceni munkaügyi központba akarom magamat regisztráltatni. A regisztrációnak mi a menete pontosan?
Sziasztok!
Nem akarnék teljesen hülyének kinézni, mert még sosem voltam ott, és érdekelene, hogy hogy megy egy ilyen regisztráció?
Összeszeded az összes bizonyítványod, személyi iratiad. Asszem ennyi jó régen volt, s örültem, h megszabadultam tőlük..
Bemész, s a recepción jelentkezel, mondod, h pl. pályakezdő vagy, s beszeretnél jelentkezni, elkéri a személyid, felveszi adataidat, kapsz egy sorszámot, s mikor rád kerül a sor ott kérik a bizidet, irataid. ha jól emlékszem. Kérdéseket tesznek fel, pl. mi a végzettséged, milyen munkát szeretnél..ect kapsz aztán egy kis könyvet s 3havonta be kell menned az adott időpontra.
Macerás s már nem ők közvetítenek ki, neked kell melót találnod, s ha szerencséd van s indul tanfolyam szólnak, de ez sem szokásuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!