Kaphatok augusztusban családi pótlékot?
Most hozott a póstás valamit, és szerintem az családi pótlék, mert ugyanaz van ráírva, mint az eddigiekre, amit kaptam. DE!!! Én szeptembertől megyek OKJ-s képzésre, a kérvényt még nem adtuk le. Most akkor ez mi lehet szerintetek? [link]
És ugyanannyit kaptam, mint eddig (13700 Ft). Most akkor ez mi lehet?? Lehetséges, hogy a szeptemberit előre megkapom? Vagy valami, ami elmaradt eddig?
Köszi előre is!! :))
Mi erre szerinted hogyan tudunk válaszolni? Kizárt, hogy ezt bárki tudja, mivel mi nem tudhatjuk, hogy neked maradt-e el valami!
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, kérj időpontot, menj be, és intézd el. Amúgy honnan tudnák, hogy OKJ-re mész, ha nem jelented be? Ez a te dolgod!
Menj be, és intézd ezt el, különben majd vissza kell fizetned a jogtalanul felvett összegeket. Én ezt a helyedben nem költeném el, amíg nem tisztázódik a helyzet.
Amúgy postás, és nem póstás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!